Over ons

Over ons

Foxy Frozen Dreams

Met meer dan 12 jaar ervaring in de verhuur van "Granita" machines vroegen onze professionele klanten steeds meer om deze machines te kunnen kopen. Zo namen wij de stap om ons bedrijf te ontwikkelen.

We kwamen op het idee om onze granitamachines voor meer te gebruiken dan alleen zoete granita, door kinderen algemeen bekend als "Slush Puppy".

Consumenten vragen tegenwoordig naar gezonde en biologische producten. Veel mensen zijn namelijk gluten- en/of lactose-intolerant. Wij, met Foxy Frozen Dreams, maken zulke drankjes in onze slushmachines.

Als koffieliefhebber mocht een lekkere ijskoffie niet ontbreken. Begin 2019 zijn we op zoek gegaan naar de lekkerste en gezondste varianten. Die hebben we uiteindelijk gevonden in Italië.

Onze favoriete ijskoffie vind je nu in ons assortiment, samen met andere lekkere en gezonde dranken.

Op deze website informeren we je niet alleen over de producten voor de machines, maar ook over de machines zelf, de bijhorende glazen, de serveerplanken en nog veel meer.

Foxy Frozen Dreams biedt haar zakelijke klanten een totaalconcept op maat en stelt bovendien gratis het nodige promotiemateriaal ter beschikking.

Aarzel niet om door onze blog te bladeren.
Laat je verleiden door al dit lekkers!

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons gerust indien u vragen of opmerkingen heeft. Wij beantwoorden u binnen de 24 uur.

Contacteer Ons