Ontdek de nieuwe ijzige sensaties bij Foodiez in Tongeren!


Fris, fruitig en onweerstaanbaar lekker – Kenneth Noelmans van Foodiez in Tongeren introduceert een nieuwe dimensie van verfrissing! Dankzij de geavanceerde slushmachines van Foxy Frozen Dreams kunnen liefhebbers van koude delicatessen nu genieten van een scala aan verkoelende traktaties. Van kleurrijke slush vol met smaak tot romige frozen yoghurt met een vleugje fruit. Bij Foodiez staat genieten centraal, en dat proef je in elk product uit ons smaakvolle assortiment.

Slush: Een kleurrijke verfrissing

Met onze top-of-the-line slushmachines van Foxy Frozen Dreams tilt Foodiez verfrissing naar een hoger niveau. Kies uit een palet van levendige kleuren en intense smaken die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren. Deze verrukkelijke slushes zijn de perfecte manier om je dorst te lessen en jezelf te trakteren op een ijskoud genot.

Bevroren Yoghurt: De Romige Droom

Stap binnen in de wereld van onze bevroren yoghurt waar smaak en gezondheid hand in hand gaan. Elke hap neemt je mee op een culinaire reis met de rijke en romige textuur en de verfrissende toets van natuurlijke vruchten. En met onze gastvrije afhaalservice, kunt u uw favoriete bevroren yoghurt meenemen om onderweg van te genieten.

Luxe ijskoffie: niet zomaar een ijskoffie

Bereid u voor op een ervaring die uw smaakpapillen zal laten dansen – onze ijskoffie is niet alleen verfrissend, maar ook heerlijk luxueus. Verrijkt met toppings zoals de elegante chocoladesaus, de verleidelijke gezouten karamel en de sensationele crock choconut, is elke slok een eerbetoon aan fijnproevers. Deze toppings maken onze ijskoffie de ster van Tongeren.

Geniet ter plaatse of om mee te nemen

In de sfeervolle omgeving van Foodiez, in het hart van Tongeren, kun je zowel ter plaatse genieten als kiezen voor een snelle To-go service. Of je nu in de buurt woont of gewoon op doorreis bent, we ontvangen je met open armen en een belofte van puur genot in elke lepel of rietje.

Foodiez nodigt je uit om te komen proeven en deel te worden van onze community van smaakliefhebbers. Ontdek zelf waarom onze slushmachines, frozen yoghurt en luxe ijskoffie met bijzondere toppings hét gespreksonderwerp zijn in Tongeren en ver daarbuiten. Kom binnen en maak van elk moment een gelegenheid om te smullen!

slushmachines, bevroren yoghurt, ijskoffie, om mee te nemen, chocoladetopping, gezouten karamel, chocolade en kokosnoot crunch



Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons gerust indien u vragen of opmerkingen heeft. Wij beantwoorden u binnen de 24 uur.

Contacteer Ons