Het bereiden van de Foxy Frozen Dreams poedermixen


Welkom bij Foxy Frozen Dreams, waar we niet alleen dromen over heerlijke verfrissingen maar ze ook tot leven laten komen! Vandaag nemen we je mee op een smaakvolle reis door onze keuken. Waarom? Nou, omdat we geloven dat een goede voorbereiding het halve werk is. En als het op onze mixpoeders aankomt, geldt dat dubbel en dwars. Laten we eens duiken in het hoe en wat voor het bereiden van onze heerlijke ijskoffie, frozen yoghurt, sgroppino en natuurlijk de onweerstaanbare slush.

Het magische begin: Ijskoffie & Frozen Yoghurt

Aan de slag gaan met onze mixpoeders is, nou ja, kinderspel. Neem voor de ijskoffie of frozen yoghurt bijvoorbeeld je favoriete ketel erbij en vul deze met precies 2 liter water. Het geheim? Giet langzaam, terwijl je met een klopper de mix erdoor roert. Na het opkloppen laat je het mengsel even twee minuten staan - ja, geduld is een schone zaak - om het vervolgens nog een keer goed door te roeren. En voilà, giet het brouwsel in je slushmachine. Eitje, toch?



Sgroppino: met een twist

Oh, sgroppino, de ster van elk feest. Bij Foxy Frozen Dreams brengen we dit verfrissende drankje naar een heel nieuw niveau. Neem wederom je ketel erbij maar dit keer mix je er 2,5 liter water, 200 ml vodka en 300 ml prosecco door. Ja, je leest het goed. Na het zorgvuldig mengen van de poedermix met deze vrolijke drankjes, even twee minuten laten rusten. Roer het nog eens goed door en giet het in de slushmachine. Maar wat als je liever de alcohol skipt? Geen zorgen, vervang de vodka en prosecco simpelweg door 500 ml water en volg dezelfde stappen. Makkelijker kan haast niet!



Slush: Een Klassieker heruitgevonden

Last but not least, de slush. Pak je ketel er maar bij en vul deze deze keer met 5 liter water. Voeg, terwijl je rustig roert, de poedermix toe. Na een korte pauze van twee minuten (perfect moment voor een dansje) roer je het geheel nog eens grondig door. Giet het magische mengsel in je slushmachine en bereid je voor op een golf van verfrissing.



Afsluitende gedachten

Bij Foxy Frozen Dreams staat kwaliteit voorop. We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan het bereiden van onze producten als wij aan het bedenken ervan. Heb je vragen, hilarische keukenfails of briljante ideeën die je wilt delen? Aarzel niet en laat van je horen! En vergeet niet, of het nu gaat om ijskoffie, frozen yoghurt, sgroppino of slush, met een beetje liefde en Foxy Frozen Dreams poedermixen, ben je altijd verzekerd van een smaakvolle traktatie. Proost op veel smakelijke avonturen!

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons gerust indien u vragen of opmerkingen heeft. Wij beantwoorden u binnen de 24 uur.

Contacteer Ons